De Bokrijklopers

Logo

Voor de meer sociale loper

 

 

Home
 

Nieuwsloper

28 Maart 2016

 

Beste

 
  Paasmaandag 28 maart

Heb je al gezien de meiklokjes zijn al aan het bloeien. ???

Ik bedoelde natuurlijk de sneeuwklokjes maar veel belangrijker is dat het binnenkort Pasen is en de dag daarop is het paasmaandag, de dag om een ontbijt te nemen met spek en eieren. Maar om de honger wat aan te wakkeren eerst een ochtendloopje. Hiervoor komen we samen op de parking van de kinderboerderij tegen 7:45

Deel 1 van onze loop is een rustige gemeenschappelijke loop van 11 km aan een tempo van 6 min/km. Na een lichte (voor anderen een zware) bevoorrading is er nog een lus van 9 km aan eigen tempo.

Voor wie andere afstanden of snelheden wil uittesten deze mededeling : Tegen 10:00 is er in de Koe-vert een ontbijt voorzien. Gewoon om terug op krachten te komen.


Scherpenheuvel 30 april

De maand mei is traditioneel een drukke maand. We hebben dan geoordeeld dat zaterdag 30 april voor iedereen het beste past.

We starten vanaf de parking van de Decatlon in Hasselt om 8:00. In groep word de eerste 20 km afgelegd in groep aan een tempo van 6min/km met enkele bevoorradingspunten onderweg. De laatste 3 km zijn aan eigen tempo (de berg op).

Een rondgang door de basiliek mag niet ontbreken en afsluiten doen we met een uitgebreid ontbijt bij Sint Jozef. Als je met je rug aan de basiliek staat dan is het schuin-links te doen.

  Ward Vanrijkel