De Bokrijklopers

Logo

Voor de meer sociale loper

 

 

Home
 

Nieuwsloper

18 Augustus 2015

 

Beste

 
 

Pukkelpop 2015

Omdat op zaterdag 22 augustus onze vertrekplaats van de Kiewitboerderij slecht of moeilijk bereikbaar is, wijken we uit naar onze alternatieve startplaats Kloosterbeekstraat Hasselt ongeveer ter hoogte van de school "De Berk". De vertrektijden blijven hetzelfde. Voor de ene is dit 7:00 of 7:30 of 7:45. Belangrijk is dat je tegen 8:30 teruggeraakt.

-------------------------------------------------------

Triatlon Thomas Dessers

De kleinzoon van Georges Levecq, ondertussen al 24 jaar en burgerlijk ingenieur. Hij heeft dit jaar deelgenomen aan een volledige triatlon in Nieuw Zeeland. Een volledige triatlon bestaat uit 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en nog even een marathon als afsluiter. Hij eindigde in 10.10.41 en kreeg daardoor een ticket voor de volgende "Iron Man" in Hawai.
Op zondag 6 september om 11:00 is er TD Classic, een fietstocht over 20, 40 en 140 km vanaf de scoutslokalen SMAF in Hasselt. Achteraf is er nog een BBQ om terug aan te sterken. De opbrengst is ten voordele van projecten voor "Walk Again VZW".
Meer uitleg vind je op de site van www.thomasdessers.be
De deelname van Bokrijklopers wordt gewaardeerd.
 

-------------------------------------------------------

40 Jaar Bokrijklopers

In Juni hebben we nog onze 40 ste verjaardag van onze vereniging kunnen vieren. Spijtig genoeg werden we geplaagd door een meute everzwijnen op onze weg. Maar met de moed van een echte Bokrijkloper hebben enkelen onder ons deze dieren kunnen verjagen. Voor niets en niemand laten we ons uit de lood slaan. Gelukkig hebben we ook nog dit heldhaftig feit op camera kunnen vastleggen.

  Ward Vanrijkel