De Bokrijklopers

Logo

Voor de meer sociale loper

 

 

Home
 

Nieuwsloper

17 Juni 2015

 

Beste

 
 

Bokrijklopers 40 jaar


Hierbij moeten we een kleine rechtzetting doen op ons vorig bericht. De indruk zou kunnen gewekt worden dat alleen actieve Bokrijklopers 's morgens mogen lopen. Het staat natuurlijk vrij aan iedereen om tegen 7:30 de beentjes even te plooien en te strekken.


We weten natuurlijk ook dat de tijden veranderen, niemand wordt er jonger op. Recordtijden liggen soms al ver achter ons. Familiale of gezondheidsomstandigheden hebben ons ook soms genoodzaakt vroegtijdig het parkoers te verlaten. Misschien wil je nog eens iemand ontmoeten van vroeger.


In 1975 waren er enkele sportievelingen die regelmatig in Bokrijk mekaar tegen kwamen tijdens het joggen. Deze sportievelingen waren Jacques Sneyers, Jos Beelen, Arie Cleeren, Leon Fels. Deze mensen liggen aan de basis van het ontstaan van onze vereniging “De Bokrijklopers.”


Dit jaar bestaan we 40 jaar !!! En dat gaan we vieren op zaterdag 27 juni 2015. De bedoeling is dat er zoveel mogelijk van de actieve lopers komen lopen ’s morgens, zoals dit iedere zaterdag gebeurt. Vanaf 08:30 nodigen we de mensen uit voor een glaasje te drinken op ons 40 jaar.

  Ward Vanrijkel