De Bokrijklopers

Logo

Voor de meer sociale loper

 

 

Home
 

Nieuwsloper

5 April 2015

 

Beste

 
 

Er kan natuurlijk wat verwarring zijn voor het tijdstip op Paasmaandag, maar het is wel degelijk 7:45 op de parking van de Kinderboerderij in Kiewit.


De eerste 11 km zijn gemeenschappelijk en er wordt streng nagezien of de snelheid niet te hoog ligt. Na 11 km is er de bevoorrading. En het zoals steeds dat sommigen hier meer inslaan dan anderen.


De volgende 9 km zijn aan eigen tempo, het maakt niet uit of je er een stukje hebt afgeknepen (ik heb het wel gezien), maar om 10:00 is er spek met ei in De Wroeter aan de kinderboerderij.


Voor wie niet aanwezig kan zijn een "Prettig Paasfeest" en voor wie wel aanwezig kan zijn ook een "Prettig Paasfeest".


Binnenkort is het ook de maand mei. De eerste zaterdag van mei is op 2 mei maar we vermoeden dat velen de brug maken en op vakantie of een uitstapje wagen. Onze voettocht naar Scherpenheuvel wordt daarom op zaterdag 9 mei gepland.


En ook einde mei bestaat onze vereniging reeds 40 jaar. We willen natuurlijk een datum kiezen die voor iedereen of toch bijna voor iedereen mogelijk is. We hadden iets in het oog voor begin juni. Indien er datums zijn dat er manifestaties zijn laat iets weten.

  Ward Vanrijkel