De Bokrijklopers

Logo

Voor de meer sociale loper

 

 

Home
 

Nieuwsloper

16 December 2013

 

Beste

 
 

Kerstfeestje 21 december


Volgende zaterdag (21 december) is er ons jaarlijks kerstfeestje. Stel dat het goed koud is dan komt de gluwein volledig tot zijn recht. Stel dat het nu warm is moet dan de gluwein ijs- maar dan ook ijskoud geserveerd worden ?

 

Vooraf dient er wel nog wat gelopen te worden ieder op zijn eigen tempo op het normale uur (7:30). Voor wie niet snel genoeg uit het bed kan kan dus even later starten maar met een iets hogere versnelling. Voor wie zich verslapen heeft dient zich te reppen tegen 8:45 aan de kiosk op de parking van de Kinderboerderij in Kiewit.

 

Graag zien we zoveel rood en zeker rode mutsen. Een rood neusje mag ook.

 

Zwerfstenen in Bokrijk

 

We hebben ook nog de uitslag van onze prijsvraag. Voor wie het vergeten is, je moet als oplossing de 3 lettercode doormailen naar Paul@bokrijklopers.be
Meer uitleg staat op de website.

 

Nieuwjaar 1 januari 2014

 

Alvast een gelukkig nieuwjaar. De eerste dag van het nieuwe jaar is een woensdag en om het jaar op een positieve wijze te starten lopen we een rondje van 10 km en achteraf is er wel iets te drinken.

 

Om echter af te wijken van een normale zaterdag wordt er op 1 januari pas gestart om 7:45. Dit is een eenmalige toegeving om diegene die nog laat zijn uitgeweest toch een behoorlijke nachtrust te gunnen.

 

 

  Ward Vanrijkel