De Bokrijklopers

Logo

Voor de meer sociale loper

 

 

Home
 

Nieuwsloper

Aug 2013

 

Beste

 
 

Parking 17 Augustus

In gevolge de activiteiten van Pukkelpop is de parking aan de kinderboerderij slecht tot moeilijk bereikbaar. En als je er zou geraken dan is er geen plaats. Wij wijken daarom uit naar de Kloosterbeekstraat (ter hoogte van de school "De Berk"). Zelfde locatie als vorig jaar. Het tijdstip blijft ongewijzigd. We lopen dan een stukje langs de Nieuwe-Heidestraat en vanaf de spoorweg komen we op het normale parcours.

Plan

Ontbijtjogging 31 Augustus

Op 31 aug is er ook een ontbijtjogging om 10:00. De start is op het Kolonel Dusartplein. Afstand 5km. Om aan het ontbijt te kunnen deelnemen moet je vooraf ingescherven zijn ofwel voor 26 aug op www.sportathasselt.be ofwel voor 9:45 de dag zelf aan de infostand.

Vakantieverhalen

Voor sommigen zit de vakantie er al op. We hebben enkele verhalen mogen ontvangen.

Op de fiets op zoek naar de paus (vergeef de auteur de typfouten maar het is niet eenvoudig om plots te moeten overschakelen naar een Querty-klavier. Maar aan onze reporter ter plaatse : That's live.)

Problemen in Bovanger (Noorwegen)

Fotograaf in opleiding

Spijtig genoeg is onze fotograaf nog in opleiding en maakt hij nog steeds geen goede foto's. Wij zijn op zoek naar de eigenaar of de persoon die op volgende foto wordt getoond. We weten al de dat foto werd gemaakt in Scherpenheuvel op 4 mei 2013 om 10:41

Foto

Jouw gegevens

Wij houden enkele persoonlijke gegevens van jou bij om in geval van nood iemand te kunnen bereiken. Indien jouw gegevens niet meer overeenkomen met de werkelijkheid kan je deze aanpassen via de link onderaan deze nieuwsloper. (ter info : In 99% van de gevallen wordt de mail in HTML ontvangen).

  Ward Vanrijkel