De Bokrijklopers

Logo

Voor de meer sociale loper

 

 

Home >> Wie zijn wij >> Nieuwsloper >> 15 maart 2013
 

Nieuwsloper 15 maart 2013

 

Beste

 
  Paasmaandag 1 april 2013
Traditioneel lopen we Paasmaandag in een rustig tempo twee keer 10 km. Achteraf is er in natuurcafe "Puur Puur" “spek met eieren”. Wegens de problemen met het paardenvlees zal het spek dit jaar van een ander beest komen.We hebben wel een bak Westvleteren 12, en dit is het ideale ogenblik om deze te proeven. Er zijn echter wel enkele voorwaarden aan verbonden. Lees hier meer over op deze link
  • We starten op de parking aan de kiosk om 7:45
  • Vanaf 10:00 is er “spek met eieren” in "Puur Puur".
  • Om 11:00 verdeling Westvleteren 12 (vergeet je printafdruk niet)

__________________________________________

   

Scherpenheuvel
Op 4 mei is het alweer zover. Onze looptocht naar Scherpenheuvel staat op het programma.
De eerste 20 km tot Diest zijn aan een rustig tempo zodat zeker iedereen meekan. De snellere lopers lopen achteraan.
Na 20 km komen 3 km die aan een vrij tempo worden gelopen. Natuurlijk zijn er altijd personen die als eerste willen aankomen maar deze tijden worden achteraf ruim goedgemaakt bij St Jozef. Sommigen beweren dat het laatste stukje 4 km is maar waarschijnlijk is dit een vals gevoel omdat het licht bergop is. Na jaren Scherpenheuvel zijn we het er nog niet over eens over het aantal kilometers. Misschien zijn er die afstand rond de basiliek meetellen.

Bij St Jozef genieten we van een uitgesteld ontbijt.
Afspraak zaterdag 4 mei 08:00 (Parking grote Carrefour – Kuringen)
Website :
www.bokrijklopers.be

 

Marathon des Anes

Op 5 mei is er de marathon des Anes. Geen tijdsregistratie en je kan ook instappen voor de laatste 20km of laatste 10km. Aankomst aan de sporthal van Kiewit.
meer info
__________________________________________

Reanimatie

Wij vinden het van belang dat iedereen weet hoe reanimatie dient toegepast te worden. Indien je als individu wil inschrijven aan deze sessie betaal je 16 euro. We hebben echter als vereniging een korting kunnen bekomen en daarom kost deze inschrijving je slechts 9 euro. De datums zijn in april en mei.Je moet rechtstreeks inschrijven via Leon Fels.
meer info
__________________________________________

Website

Het heeft wat tijd geduurd maar de website is terug operationeel. Nog niet alle gegevens zijn reeds actief. de vormgeving is wat aangepast. Er staan ondeveer 700 foto's op de site. Nu komen de teksten eraan. Ook deze mail werd via de website verzonden. Indien je iemand kent die deze nieuwsloper wenst te ontvangen.
Inschrijven
__________________________________________

  Ward Vanrijkel