De Bokrijklopers

Logo

Voor de meer sociale loper

 

 

Home

Prijsvraag : Ken jij Bokrijk.

 

Ik hoor elke keer dat het parcours van 10 km al honderden keren is gelopen. Men beweert zelf dat ze dat met hun ogen dicht kunnen lopen. Wel dit is dan de kans om het te bewijzen. In de zomer hebben enkele (klad-)schilders de kilometerafstanden terug opgefrist. Er is op elke kilometer een foto genomen. Deze foto kan naar boven, links, rechts of naar onder genomen zijn. Nooit naar achter en dat is om de simpele reden, omdat als wij lopen ons hoofd meestal naar voor is gericht.
Het is nu aan jullie om te bewijzen dat je het parcours kent en ook goed kan inschatten wanneer je een volgende kilometer hebt afgelegd. Onze fotograaf heeft 14 foto's gemaakt. Deze foto's zijn allemaal op het parcours gemaakt maar 3 ervan zijn echter niet op de kilometernotering gemaakt.
Let echter op want terwijl jij naar links of naar rechts aan het kijken bent kan er misschien het een of het ander duister individu je weg kruisen, en voor je het weet kan je je juiste (?) inzending aan Sint-Pieter gaan uitleggen.

Ik denk niet dat jullie erin zullen slagen om de juiste 11 foto's op de juiste kilometer te plaatsen, daarom geeft ik een weggevertje. Foto F werd op kilometer 0 gemaakt.

De foto's kan je terugvinden op volgende link.

Foto's : Ken jij Bokrijk


Jouw inzendingen worden verwacht voor 22 december op ons Kerstfeest. Indien er meerdere juiste inzendingen zijn (wat ik betwijfel) zal lottrekking de winnaar aanduiden. Hij of zij zal dan uitgeroepen worden tot "Beste parcourskenner van Bokrijk".

Onze dank gaat uit naar onze schilders die de afstanden hebben nagemeten.