De Bokrijklopers

Logo

Voor de meer sociale loper

 

 

Home >> Actueel >> 2012 >> Scherpebheuvel

Scherpenheuvel 2012

De weergoden waren ons dit jaar helemaal niet geliefd.  Veel regen en koud circa 7°C.
Nu een doorwinterde jogger zoals de Bokrijkloper is, schrikt dit natuurlijk niet af.

De juiste afstand is 23,300 km, het parcours zelf stelt niets voor, maar aankomen in Scherpenheuvel en een bezoek aan de basiliek brengen blijft speciaal.  Daar doen we het tenslotte voor.

We moeten toegeven. Er zijn dit jaar gezangen gestart voor de heilige Maria. Of die nu echt oprecht waren laten we in het midden en anderzijds werd er iets gezonden van "te Lourdes verscheen in een grot". Ik denk dat de oriëntatie dringend moet bijgeschaafd worden of dat men zo gewoon is met het GPS-systeem dat men zonder dat toestel de weg niet meer vindt. Het feit is en dat dat moet niemand ontkennen: Wij zijn onderweg naar Scherpenheuvel en niet naar Lourdes. Ge ziet dat sommige mensen die twee locaties beginnen te wisselen. Dus geef ik hier nog even het verschil. Hasselt - Scherpenheuvel is 23 km en Hasselt - Lourdes is 1230 km. Misschien iets voor volgend jaar als we voldoende vrijwilligers vinden.

In de “Sint Jozef” hebben achterna iets gegeten en een lekker biertje gedronken.

Hier zijn de deelnemers:
Arlette  Vanrusselt, Niclole Vanrusselt, Arlette  VanBokrijk, Lucia Claes, Marie-Paul Ketelslegers, Christiane Meus, Veronique Jacobs, Christel Meubus,
Paul Theys, Louis Corthouts, Jacques Sneyers, Georges Van Belle, Robert Ceulemans, Dirk Duvivier, Jos Thoelen, Jef Vangeneugden, Arie Cleeren, Patrick Colemonts, Robert Aniol, Robert Janssens, Frans Verstraeten, Ward Vanrijkel.

Dank ook voor de mensen van de bevoorrading, Johan Vaes, Krista VanHoorde, Marleen Missotten en Yvan Vandersmissen.