De Bokrijklopers

Logo

Voor de meer sociale loper

 

 

Home >> Actueel >> 2011 >> 100ste Marathon Katia

100ste Marathon voor Katia.

De marathon van Zeeuws Vlaanderen was mijn honderdste deelname aan een marathon. Voor mij waren het uitstekende weersomstandigheden : niet te warm en niet te koud. Bevoorrading was er voldoende, toch zeker voor mij alleszins. De oragnisatie was perfect. Bovendien hadden de organisatoren veel aandacht voor mijn honderdste marathon : op verschillende plaatsen werd het ook medegedeeld en dit steeds met een warm applaus onthaald. dat doet deugd en je krijgt er vleugels van. Ik werd begeleid door twee deskundige fietsers (mijn neefje en mijn kameraad). Zalig.

 

Het parcours was erg gevarieerd doorheen prachtige domeinen en dan weer toffe kleine steden. De supporters waren subliem: heel veel aanmoedigingen en toffe spandoeken. Uiteraard de familie en de talrijke opkomst van de Bokrijklopers zijn basis voor mijn eindtijd. Dank je wel. Mijn eindtijd was 3u 56min en 51sec. Dit was zeer speciaal voor mij. Ik heb alles in een keer kunnen bereiken nl. de 100ste marathon. De eerste op mijn zestigste verjaardag en deze onder de vier uur. Wat kan een loper nog meer verlangen ? Overgelukkig natuurlijk.

 

Voor mij heeft deze marathon enkel een positieve noot. Een heel klein minpuntje, het laatste busje terug naar de parking was iets te vroeg. het busje had een half uurtje langer mogen rijden. Ik heb de laatste felicitaties niet meer kunnen meemaken. En dan was er ook nog de kleine verrassing van de organisatie: ik was derde dame en ze hebben de vierde op het podium geroepen. Spijtig voor de Bokrijklopers. Zoniet stonden twee Bokrijklopers op het podium. De marathon is een aanrader voor de Bokrijklopers: niet te ver van huis en een heel mooi parcours. Hij staat al genoteerd op mijn kalender 'FOR NEXT YEAR'. Just do it.

 

Katia